PARTICIPANTS

Berna Rosselló Suñer

Berna Rosselló Suñer

Escultor

Som en Bernat Rosselló, vaig néixer a Campos l´any 1985. Som ferrer i escultor. De molt jove ja vaig començar a treballar el ferro de manera molt industrial, molt mecanitzada, per sort avui dia m'hi segueixo dedicant profesionalment de manera molt mes artesana. Les meves primeres experiències amb escultures vàren ser molt autodidactes. Amb el pas del temps i amb molta constancia vaig tenir la sort d'aprendre diferentes tecniques de diferents escultors, gràcies a viatges he conegut bons mestres artesans i he apres tot lo que he pogut d'ells.


Intent plasmar un estil propi tant a les meves feines com a les meves obres. Sempre trop el moment per deixar volar la meva imaginació i per intentar forjar-la, donant forma de ferro als meus somnis i emocions.
Les meves obres son de temàtica diversa. Totes elles són molt diferents entre si, però a la vegada tenen un element fonamental en comú: que el resultat final sigui el mes fidel possible a la idea original i a la realitat. A la vegada, intent que les meves escultures transmetin l´essència d’allò que volen representar. A dia d'avui algunes de les meves escultures estan exposades en llocs públics com comerços, hotels, restaurants... Igualment he colaborat amb diverses nits d'art de diferents pobles.

 

bernat rossello 01bernat rossello 02bernat rossello 04